Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Καλλιστώ: Πρόσκληση για εκδήλωση δασοπροστασίας του ΣΕΙΧ Σου.







Η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει και η ΚΑΛΛΙΣΤΩ για τέταρτη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του ΟΤΕ σχεδιάζει εθελοντικά προγράμματα δασοπροστασίας σε περιοχές μεγάλης οικολογικής σημασίας. Φέτος σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, για πρώτη χρονιά θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε ομάδες εθελοντών και εθελοντριών, οι οποίες θα κάνουν πεζοπορικές περιπολίες και θα αναλαμβάνουν θέσεις θέας κατά τη διάρκεια των ημερών μεγάλης επικινδυνότητας. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζουμε ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 28 Μαΐου και ώρα 12:30 στην περιοχή του Σέιχ Σου, στον Κέδρινο Λόφο κοντά στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του δασαρχείου και της πυροσβεστικής, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τη σημαντικότητα του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου καθώς και του σχεδίου δασοπροστασίας του. Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και κινητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στην εμπλοκή τους στην προστασία του δάσους.

Η καλύτερη προστασία είναι η πρόληψη, στην οποία μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι και όλες.

Αναμένουμε την παρουσία και συνεργασία σας.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΑΛΛΙΣΤΩ στο 2310252530. Υπεύθυνη Προγράμματος: Έφη Γελαστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου